Professora de Ioga, gestora cultural / productora i mare. Actualment és al què dedico tot el meu temps.

Vaig iniciar-me en el Hatha Ioga l’any 2007 a Barcelona, amb la professora Delphine Guermeur. Va ser la meva mestre durant 6 anys, ella em va introduir en el món del ioga, no com a una activitat física sinó com a una forma i opció de vida.

L’any 2010 vaig decidir profunditzar en aquesta disciplina començant la formació de 4 anys de Hatha Ioga i Medicina Xinesa al Happy Ioga de Barcelona.

Durant aquests anys m’he format en Ioga per nens amb Verònica Cobos de Ioga i nens i Ioga per Embarassades i post part amb la professora Dalila Wagner al Happy Yoga Pelayo, seguint els ensenyaments del mètoda Iyengar i des del treball dels chakras.

Ioga Empordà

Al 2013 també em vaig formar en Yin Yoga amb Kathy Paez al Zentro yoga Barcelona. Al 2017 vaig realitzar la Formació de profundització per a professors de Ioga al Happy Yoga Barcelona. Set mesos de profundització en la pràctica d’asanas, pranayama, meditació i satsangha.

No he deixat d’aprendre i formar-me assistint a tallers de profundització i d’aplicació de les tècniques de ioga per l’equilibri dels chakras i Ioga i Medicina Tradicional Xinesa realitzats per Delphine Guermeur, a seminaris de Danilo Hernández “Swami Digambarananda Saraswati”, de qui sóc fidel seguidora, he cursat cursos i tallers a l’India al llarg de les diferents estades i he explorat el món del Ioga Aeri al Happy Yoga de Palafrugell. A més, he assistit a classes i tallers de Vinyasa Ioga i Ioga en Parelles.

Des que em vaig traslladar de Barcelona a l’Empordà l’any 2013, he rebut classes a Corasana amb Cristina Peraire i Eli Framis a la Placeta de Verges, grans professores.

Aquí a l’Empordà imparteixo classes de ioga, ioga embarassades, postpart i ioga nens a l’Espai Lluerna de Rupià i al Club de tennis La Bisbal d’Empordà. També realitzo extraescolars de ioga per nens i en família a l’Escola de Verges i de la Pera.

A les meves classes ensenyo principalment Hatha Ioga, tot i que hi barrejo tots els coneixements d’ensenyaments i tècniques adquirits fins ara. L’essència i l’estructura és la del Hatha Ioga, que ens porta a estats d’interiorització, concentració i meditació sempre començant pel cos, que resulta més assequible que tractar directament amb la ment. La finalitat de les meves classes està en funció dels interessos de cada practicant, ja que cada persona arriba amb unes expectatives diferents i experimenta vivències diferents.