A les meves classes ensenyo principalment Hatha Ioga, tot i que hi barrejo tots els coneixements d’ensenyaments i tècniques adquirits fins ara. L’essència i l’estructura és la del Hatha Ioga, practicant asanas (postures físiques), els bandas (claus energètiques) , els mudras (gestos psíquics), els pranayamas (la ciència de la respiració), la relaxació i la meditació.

La finalitat de les classes està en funció dels interessos de cada practicant, ja que cada persona arriba amb unes expectatives diferents i experimenta vivències diferents.

Aquí a l’Empordà, imparteixo classes de Hatha Ioga, ioga embarassades, postpart i ioga nens a l’Espai Lluerna de Rupià i al Club de tennis La Bisbal d’Empordà (pots veure els horaris i informació per inscripcions en aquest enllaç). També realitzo extraescolars de ioga per nens i en família a l’Escola de Verges i de la Pera.

Ofereixo classes particulars, per grups i per empreses, a la carta, durant tot l’any, i tallers puntuals en diferents centres de la zona. En temporada d’estiu organitzo sortides per practicar pàdel ioga a la platja.

Si tens ganes de provar, vols més informació sobre classes, horaris, centres, inscripcions…contacta amb mi.

Vols més info sobre com apuntar-te a alguna de les meves classes? Escriu-me!